OBLIK ISPORUKE

VAŽNO: Slike Bitdefender antivirusnih proizvoda na ovoj web stranici su simbolične i preuzete su sa stranice Bitdefender.com, odnosno samog proizvođača/partnera te su prezentirane na isti način. Mi prodajemo isključivo elektronske licence (licencne ključeve), a ne fizičke proizvode u kutiji (retail, box). Po vašoj narudžbi i zaprimanju uplate, isporučujemo vam licencu na vaš e-mail. Licenca sadrži elektronički ključ koji trebate za aktivaciju antivirusnog programa odn. godišnje pretplate na antivirusni program, a koja omogućuje zaprimanje novih antivirusnih definicija i samu aktivnost antivirusnog programa. Licencni ključ se koristi i kod prve kupnje proizvoda i kasnije kod produženja licence.

NAČIN NARUDŽBE

Bitdefender licencu možete naručiti putem ove web stranice. Narudžba se vrši na način da se izabere program na odjeljku svakog pojedinog proizvoda i stavlja u virtualnu košaricu te se dalje prate upute za dovršenje narudžbe. Isto možete napraviti klikom na gumb Web shop u izborniku čime direktno dolazite u dio za naručivanje programa. Možete naručiti i više različitih proizvoda. Svaki proizvod ima licencu za 1 ili više uređaja (računala), a kupuje se licenca u trajanju 1/2/3 godine. Po provedenoj narudžbi kreirati će se automatska ponuda za uplatu prema kojoj možete izvršiti plaćanje, koja vam stiže na e-mail.
Ukoliko vam se to iz bilo kojeg razloga čini kompliciranim možete nam jednostavno narudžbu poslati na mail: info@antivirus.com.hr. Mi ćemo vam u tom slučaju poslati ponudu mailom prema kojoj ćete moći izvršiti plaćanje.
Ukoliko iz nekog razloga niste sigurni koji Bitdefender antivirusni program izabrati kontaktirajte nas za preporuku.

CIJENE ISTAKNUTE NA WEB STRANICI

Sve cijene na ovoj web stranici istaknute su s uračunatim PDV-om 25%, za usluge i proizvode za koje se to može jednoznačno odrediti. Za cijene usluga i proizvoda koje nisu istaknute ili vam nisu jasne slobodno nas kontaktirajte.
Primjeri usluga za koje se može zatražiti, a koje nisu istaknute na ovoj web stranicu su: ponuda je instalacija, podešavanja i nadogradnje antivirusnog programa, čišćenje računala od virusa, konzalting i projektiranje antivirusnog sustava te pružanje usluga na terenu.

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje za Bitdefender licencu možete izvršiti isključivo uplatom na naš transakcijski račun tvrtke, uplatu možete izvršiti putem internetskog bankarstva te u bilo kojoj banci, pošti ili FINA-i. Podaci za plaćanje nalaze se na automatski kreiranoj ponudi koju zaprimite na vaš e-mail prilikom narudžbe.

VRIJEME ISPORUKE

Bitdefender licencu vam isporučujemo putem e-maila koji ste naveli prilikom narudžbe po zaprimanju uplate na naš transakcijski račun tvrtke i po zaprimanju same licence koju naručimo od našeg dobavljača. Licenca će vam biti dostupna po uplati isti radni dan za narudžbe s vidljivom uplatom na našem računu do 12h, a idući radni dan za narudžbe s vidljivom uplatom na našem računu nakon 12h. U slučaju više sile, problema u nabavi od dobavljača, bolesti, odsutnosti radi godišnjih odmora i sl. zadržavamo pravo pomaknuti rok isporuke, o čemu ćete biti obaviješteni.

NAČIN I MJESTO UNOSA LICENCE TE OGRANIČENJA

Kupac po zaprimanju licencnog ključa treba, ukoliko nema, kreirati besplatni korisnički račun na Bitdefender Central sustavu.
Kreiranje korisničkog računa zahtjeva upis imena i prezimena, e-mail adrese i lozinke. S e-mail adresom i lozinkom se korisnik logira na isti sustav gdje upisuje licencni ključ. Potom može antivirusnu zaštitu instalirati na jedno ili više uređaja, ovisno o licenci.
U slučaju da vam je potrebna pomoć oko procesa aktiviranja licence kontaktirajte nas za besplatnu pomoć.
VAŽNO: Ukoliko računalo na kojem ste prijavljeni u Bitdefender Central sustavu nije na području Republike Hrvatske ili se za pristup internetu koristi VPN koji mijenja geolokaciju, ne možete aktivirati licencu kupljenu kod nas. Bitdefender proizvodi mogu se aktivirati samo u regiji u kojoj su kupljeni.

NAČIN INSTALACIJE

Instalacija Bitdefender antivirusnih programa obavlja se po logiranju na korisnički račun u sustavu Bitdefender Central. U sustavu treba biti upisan licencni ključ i kliknuti se na gumb Install protection. Na uređaj se skida instalacijski program kojeg trebate pokrenuti i slijediti upute za instalaciju Bitdefender antivirusnog programa.
U slučaju da vam je proces instalacije kompliciran ili nejasan kontaktirajte nas za besplatnu pomoć oko instalacije programa.

PODEŠAVANJE PROGRAMA

Bitdefender antivirusni programi imaju intuitivno sučelje u kojem se opcije mogu podesiti klikom miša.
Programi su na engleskom jeziku i ne postoji prijevod na hrvatski jezik. Ukoliko niste sigurni kako podesiti pojedine opcije Bitdefender antivirusnog programa kontaktirajte nas za besplatnu pomoć oko podešavanja Bitdefender antivirusnog programa.

TEHNIČKA PODRŠKA

Tehnička podrška je dostupna isključivo za kupce Bitdefender antivirusnih programa koji su izvršili kupnju kod tvrtke UNICITAS d.o.o., putem ove web stranice ili e-maila. Podrška nije dostupna za ostale kupce Bitdefender antivirusnih programa koji su kupili putem drugih kanala distribucije, već se kupci trebaju obratiti na prodajno mjesto na kojem su kupili Bitdefender antivirusno rješenje. UNICITAS d.o.o. će svojim kupcima omogućiti podršku u svim koracima, od narudžbe, kreiranja korisničkog računa, instalacije, podešavanja i korištenja programa. Podrška je dostupna tijekom trajanja pretplate odn. važećeg licencnog ključa. Tehnička podrška dostupna je na telefon 048625385 (radnim danom 7-15 h), na mobitel 0981723174 (radnim danom 7-17 h) te na e-mail: podrska@antivirus.com.hr (svaki dan 24/7).

PROBNE VERZIJE

Probne verzije Bitdefender antivirusnih programa možete pronaći na ovoj web stranici, preuzeti i besplatno koristiti 30 dana bez obveze, prije nego nam se obratite za kupnju ili izvršite narudžbu. Po isteku 30 dana korištenja probne licence (Trial) program će od vas zatražiti unos licencnog ključa za nastavak korištenja, koji možete naručiti od nas putem ove web stranice ili e-mailom. U slučaju da ne unesete licencni ključ proizvod više nije u funkciji.
Molimo vas da iskoristite pravo korištenja probne verzije 30 dana, ukoliko niste sigurni da li želite kupiti Bitdefender proizvod, a sukladno našim uvjetima korištenja.

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE

Upute za korištenje Bitdefender antivirusnih programa možete pronaći i preuzeti na ovoj web stranici (za svaki od 3 antivirusna programa zasebno), a dostupan je i letak proizvoda. Upute i letak su na engleskom jeziku i ne postoji hrvatski prijevod. Ukoliko ćete imati pitanja oko bilo kojeg procesa, a program ste kupili kod nas, imate pravo na našu tehničku podršku.

ODGOVORNOST ZA ŠTETU

Kao prodavač Bitdefender antivirusnih programa nismo odgovorni za eventualnu štetu kao što je gubitak ili oštećenje podataka, drugog softvera i sl., a nastalu upotrebom programa i njihovih funkcija od strane kupca, na bilo koji način. Kupac programe koristi na vlastitu odgovornost.