Bitdefender Antivirus nove verzije više nemaju godinu u nazivu

Bitdefender Antivirus od ove godine više ne objavljuje nove verzije po godinama, npr. Bitdefender Antivirus Plus 2020, neće poprimiti naziv Bitdefender Antivirus Plus 2021, već se izbacuje godina i ostaje naziv proizvoda: Bitdefender Antivirus Plus.

Za Bitdefender Internet Security 2020 novi naziv će biti Bitdefender Internet Security, dok za proizvod Bitdefender Total Security 2020 novi naziv postaje Bitdefender Total Security.

Kod poslovnih korisnika i programa Bitdefender GravityZone nije niti uvođeno dodavanje godine u naziv proizvoda.

U zadnjih desetak godina Bitdefender Antivirus je slijedio svaku kalendarsku godinu sa odgovarajućim dodatkom godine u nazivu proizvoda. To je bilo dobro s marketinškog aspekta, nudi se nešto najnovije, često i prije početka iduće kalendarske godine, tj. par mjeseci prije bi već izašla nova verzija.

Koji su mogući razlozi ukidanja naziva godine? Jedan bi mogao po nama biti povećanje fokusa na sam naziv proizvoda. Drugi razlog bi mogao biti to što je dodavanje godina monotono, zamislite da imate Antivirus 2045, Antivirus 2051 itd. Treće, Bitdefender Antivirus nudi i besplatnu nadogradnju proizvoda starijih verzija na najnoviju verziju, uslijed toga imenovanje godine u nazivu programa isto nema prevelikog smisla.

Po nama je ovakva odluka pozitivna, a korisnici ionako neće osjetiti razliku jer i dalje mogu koristiti jedan od najboljih antivirusnih programa na svijetu – Bitdefender!

Za kupnju Bitdefender antivirusnih programa za kućne korisnike posjetite naš web shop: https://www.antivirus.com.hr/webshop/

Comments are disabled.