Microsoft je još 8. travnja 2014. godine ukinio podršku za operativne sustave Windows XP i Windows Vista, a ujedno ti operativni sustavi više od tad ne primaju ni ažuriranja.

Time su računala koja koriste navedene operativne sustave izložena sigurnosnim rizicima i sam Microsoft kao proizvođač tih operativnih sustav predlaže prelazak na noviji operativni sustav (danas je to Windows 10).

S obzirom da je Microsoft prestao pružati podršku za operativne sustave Windows XP i Windows Vista došlo je realno vrijeme da i Bitdefender prestane podržavati te operativne sustave.

Bitdefender je predan donošenju inovativnih i efikasnih sigurnosnih rješenja svojim korisnicima. Kako tehnologija i same prijetnje napreduju, Bitdefender nastavlja proaktivni razvoj i prilagodbu svojih rješenja na nove okolnosti. To rezultira novim rješenjima i prilagodbama značajki programa koje više ne mogu funkcionirati na starijim verzijama softvera i operativnih sustava.

Starije verzije programa koje više nisu podržane 0d 01. siječnja 2019. godine su:

  • Bitdefender Security for XP & Vista
  • Bitdefender Total Security 2015
  • Bitdefender Internet Security 2015
  • Bitdefender Antivirus Plus 2015

VAŽNO: Za sve antivirusne Bitdefender programe za koje je podrška istekla, može se izvršiti besplatna nadogradnja koristeći licencni ključ koji trenutno koristite, na najnoviju verziju programa (2019).

Za više informacija kontaktirajte nas.

 

Comments are disabled.